03/11/2021 03/11/2021 Τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στις εκκλησίες αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Από το πρωί κυβέρνηση και αντιπολίτευση κονταροχτυπιούνται για το μέτρο που αναμένεται να εφαρμοστεί από το Σάββατο και αναφέρει ότι δεν...
03 Νοεμβρίου, 2021 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2021 - 18:33

Τσίπρας: Τροπολογία για επίδειξη τεστ και στις εκκλησίες

Διαδώστε:
Τσίπρας: Τροπολογία για επίδειξη τεστ και στις εκκλησίες

Τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στις εκκλησίες αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Από το πρωί κυβέρνηση και αντιπολίτευση κονταροχτυπιούνται για το μέτρο που αναμένεται να εφαρμοστεί από το Σάββατο και αναφέρει ότι δεν χρειάζεται κάποιο τεστ για τους ανεμβολίαστους που εισέρχονται στους χώρους λατρείας. Ωστόσο, για τον κ. Τσίπρα φαίνεται πως οι μοναδικοί χώροι λατρείας που υπάρχουν στη χώρα είναι οι εκκλησίες, καθώς ανέφερε ότι  “σήμερα εξαγγέλλουν μέτρα με επιλεκτική ατολμία. Αφήνοντας απ’ έξω την εκκλησία και απροστάτευτους τους πιστούς” ενώ στο τέλος της δήλωσής του είπε “σήμερα καταθέτουμε τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας”

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων