01/03/2021 01/03/2021 Στην κοίμηση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ, αναφέρθηκε με γραπτή του δήλωση ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.  Όπως σημειώνει ο κ. Τζιτζικώστας ο σεβαστός ιεράρχης αφήνει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη προσφοράς στο συνάνθρωπο ενώ καταλήγει πως «θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας για την υπεύθυνη στάση του και τον μετρημένο λόγο του,...
01 Μαρτίου, 2021 - 21:17

Τζιτζικώστας: «Ο σεβαστός Ιεράρχης αφήνει σπουδαία παρακαταθήκη»

Διαδώστε:
Τζιτζικώστας: «Ο σεβαστός Ιεράρχης αφήνει σπουδαία παρακαταθήκη»

Στην κοίμηση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ, αναφέρθηκε με γραπτή του δήλωση ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Όπως σημειώνει ο κ. Τζιτζικώστας ο σεβαστός ιεράρχης αφήνει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη προσφοράς στο συνάνθρωπο ενώ καταλήγει πως «θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας για την υπεύθυνη στάση του και τον μετρημένο λόγο του, για την άριστη συνεργασία του, την εργατικότητα και το δυναμισμό του».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τζιτζικώστα: 

«Σήμερα, το Κιλκίς, η Κεντρική Μακεδονία και η Εκκλησία της Ελλάδας θρηνεί την απώλεια του Μητροπολίτη Εμμανουήλ. Ο σεβαστός ιεράρχης αφήνει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη προσφοράς στο συνάνθρωπο. Εργάστηκε με δυναμισμό και συνέπεια, σε μια πορεία ζωής γεμάτη προσφορά και αγάπη. Ο εκλιπών είχε πολυετές εκπαιδευτικό, ιεραποστολικό και κατηχητικό έργο, ενώ ως Ποιμενάρχης του Κιλκίς επί 12 χρόνια αποδείχτηκε άξιος και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πνευματική, κοινωνική και θρησκευτική ζωή του τόπου και στην καθημερινότητα των πολιτών. Θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας για την υπεύθυνη στάση του και τον μετρημένο λόγο του, για την άριστη συνεργασία του, την εργατικότητα και το δυναμισμό του».

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έκανε και την ακόλουθη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων