06/02/2019 06/02/2019 Και στον οικισμό της Γρατινής στο Ν. Ροδόπης “χτύπησαν” άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, με στόχο όχι μόνο καταστήματα της περιοχής αλλά μέχρι και …το παγκάρι της εκκλησίας. Πιο συγκεκριμένα, ξημερώματα Τετάρτης, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τέσσαρα καταστήματα της Γρατινής, προκαλώντας ζημιές σε κάποια ενώ σε άλλα αφαίρεσαν και ό,τι χρήματα υπήρχαν μέσα στις ταμειακές μηχανές. Οι...
06 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2019 - 20:23

Βανδάλησαν Ιερό Ναό στη Γρατινή

Διαδώστε:
Βανδάλησαν Ιερό Ναό στη Γρατινή

Και στον οικισμό της Γρατινής στο Ν. Ροδόπης “χτύπησαν” άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, με στόχο όχι μόνο καταστήματα της περιοχής αλλά μέχρι και …το παγκάρι της εκκλησίας. Πιο συγκεκριμένα, ξημερώματα Τετάρτης, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τέσσαρα καταστήματα της Γρατινής, προκαλώντας ζημιές σε κάποια ενώ σε άλλα αφαίρεσαν και ό,τι χρήματα υπήρχαν μέσα στις ταμειακές μηχανές. Οι δράστες ήταν μάλιστα προκλητικοί, καθώς δεν άφησαν στο απυρόβλητο ούτε την τοπική εκκλησία, εισβάλοντας εντός της, προκαλώντας φθορές, ξηλώνοντας το παγκάρι και αφαιρώντας τα χρήματα  που υπήρχαν μέσα στο παγκάρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων