13/08/2021 13/08/2021 Με αστέρια επέλεξαν άγνωστοι να βανδαλίσουν περιμετρικά το Ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Μάρκου στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, χωρίς να είναι γνωστό το πότε ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό, όπως πληρoφόρησε ο Ιερός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου Ημεροβιγλίου Θήρας μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021. “Πρωτοφανής βεβήλωση και βανδαλισμός του Ιερού παρεκκλησιού...
13 Αυγούστου, 2021 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2021 - 23:41

Βανδάλισαν το Ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Μάρκου στο Ημεροβίγλι

Διαδώστε:
Βανδάλισαν το Ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Μάρκου στο Ημεροβίγλι

Με αστέρια επέλεξαν άγνωστοι να βανδαλίσουν περιμετρικά το Ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Μάρκου στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, χωρίς να είναι γνωστό το πότε ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό, όπως πληρoφόρησε ο Ιερός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου Ημεροβιγλίου Θήρας μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021.

“Πρωτοφανής βεβήλωση και βανδαλισμός του Ιερού παρεκκλησιού του Αγίου Μάρκου στο Ημεροβίγλι. Γέμισαν περιμετρικά τον ναό με αστέρια. Έχουν γίνει όλες οι διαδικασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς.”, αναφέρεται χαρακτηριστικά και παράλληλα παρατίθενται οι σχετικές φωτογραφίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων