07/05/2019 07/05/2019 Τα γραφεία του Ιερού Ναού, του Προφήτη Ηλία στο Ακρωτήρι στους Τάφους των Βενιζέλων διέρρηξαν άγνωστοι δράστες τη Δευτέρα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι δράστες άρπαξαν από τα γραφεία τιμαλφή αξίας και προσωπικά αντικείμενα, ενώ προξένησαν μεγάλες φθορές στο χώρο. Για το δυσάρεστο περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, που πραγματοποιεί και...
07 Μαΐου, 2019 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2019 - 13:11

Βανδάλισαν τον Προφήτη Ηλία στα Χανιά

Διαδώστε:
Βανδάλισαν τον Προφήτη Ηλία στα Χανιά

Τα γραφεία του Ιερού Ναού, του Προφήτη Ηλία στο Ακρωτήρι στους Τάφους των Βενιζέλων διέρρηξαν άγνωστοι δράστες τη Δευτέρα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι δράστες άρπαξαν από τα γραφεία τιμαλφή αξίας και προσωπικά αντικείμενα, ενώ προξένησαν μεγάλες φθορές στο χώρο. Για το δυσάρεστο περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, που πραγματοποιεί και τις έρευνες για τον εντοπισμό των θρασύτατων δραστών.  Από την πλευρά πάντως του εφημέριου του Ναού π. Εμμανουηλ Μπιτζανακη, γίνεται έκκληση στους διαρρήκτες να «επιστρέψουν ότι άρπαξαν άμεσα».

Πηγή: Zarpanews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων