14/01/2020 14/01/2020 Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλούν τα αυξανόμενα κρούσματα βανδαλισμών σε ναούς και εξωκκλήσια της χώρας. Για μία ακόμα αφορά, Ιερόσυλοι κατέστρεψαν την εικόνα της Παναγίας Δεξιάς, στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού, στην Καμάρα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, ομάδες ατόμων που συχνάζουν έξω από την εκκλησία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, έχουν αναπτύξει παραβατικές...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 9:10

Βανδαλισμοί σε εκκλησίες της Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Βανδαλισμοί σε εκκλησίες της Θεσσαλονίκης

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλούν τα αυξανόμενα κρούσματα βανδαλισμών σε ναούς και εξωκκλήσια της χώρας.

Για μία ακόμα αφορά, Ιερόσυλοι κατέστρεψαν την εικόνα της Παναγίας Δεξιάς, στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού, στην Καμάρα Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, ομάδες ατόμων που συχνάζουν έξω από την εκκλησία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, έχουν αναπτύξει παραβατικές συμπεριφορές και πλέον τα περιστατικά κλοπών αλλά και μικρο-συμπλοκών αποτελούν καθημερινότητα.

Έβαψαν με σπρέι μέσα στο εκκλησάκι του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος

Λίγα μέτρα από την Καμάρα, στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονος που βρίσκεται έξω από τον ναό, άγνωστοι έβαψαν με σπρέι σε τοίχο που βρίσκεται στο εσωτερικό του.


Φθορές και έξω από το εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας

Με σπρέι έβαψαν και στο πίσω μέρος από το εκκλησάκι που βρίσκεται στον Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: GRtimes.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων