19/02/2020 19/02/2020 Μπογιές και τρικάκια πέταξε ομάδα ατόμων, γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, στον Μητροπολιτικό Ναό  Θεσσαλονίκης, στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Ειδικότερα, μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης πέταξαν μπογιές και τρικάκια «ενάντια στον σκοταδισμό και τον εθνικισμό», στις προτομές στον προαύλειο χώρο της Μητρόπολης, επί της οδού Βογατσικού. Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν δύο...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 14:21

Βανδαλισμοί στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Βανδαλισμοί στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Μπογιές και τρικάκια πέταξε ομάδα ατόμων, γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, στον Μητροπολιτικό Ναό  Θεσσαλονίκης, στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης πέταξαν μπογιές και τρικάκια «ενάντια στον σκοταδισμό και τον εθνικισμό», στις προτομές στον προαύλειο χώρο της Μητρόπολης, επί της οδού Βογατσικού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν δύο νεαροί (24 και 22 ετών) και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή: makthes.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων