07/06/2019 07/06/2019 Με τη βοήθεια του Θεού ο 30χρονος  Βραζιλιάνος άσος του ποδοσφαίρου, Γουίλιαν, έκανε πραγματικότητα το όνειρό του και βαπτίστηκε στον Ιορδάνη Ποταμό. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ισραήλ, και ανακοίνωσε την βάπτισή του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Βίλιαν ή Γουίλιαν Μπορχες ντα Σίλβα είναι Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της...
07 Ιουνίου, 2019 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2019 - 15:52

Βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ο Βραζιλιάνος άσος Γουίλιαν

Διαδώστε:
Βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ο Βραζιλιάνος άσος Γουίλιαν

Με τη βοήθεια του Θεού ο 30χρονος  Βραζιλιάνος άσος του ποδοσφαίρου, Γουίλιαν, έκανε πραγματικότητα το όνειρό του και βαπτίστηκε στον Ιορδάνη Ποταμό.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ισραήλ, και ανακοίνωσε την βάπτισή του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Βίλιαν ή Γουίλιαν Μπορχες ντα Σίλβα είναι Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της αγγλικής Τσέλσι.

Στην Τσέλσι ανήκει από το καλοκαίρι το 2013, όταν ήρθε στο Λονδίνο από την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ. Από τότε έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα των “μπλε” και έχει διανύσει κάποιες από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του. Στους Λονδρέζους φοράει τη φανέλα με το νούμερο 22.

Με την Εθνική Βραζιλίας έχει 62 συμμετοχές και έχει πετύχει 8 γκολ, εκεί όπου είναι επίσης βασικός, ενώ φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 19. Το 2018 αγωνίστηκε στο δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του, μετά το 2014.

Γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1988, στο Ριμπεϊράο Πίρες του Σάο Πάολο στη Βραζιλία .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων