19/03/2021 19/03/2021 Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή το αγοράκι που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης μέσα σε βαρέλι νεκρό, δηλώθηκε ως τέτοιο και ανένυψε μετά από λίγες ώρες μόνο για λίγο…Το παιδί έφυγε τελικά τα ξημερώματα, πριν τη μία.. Η οικογένεια, προτού αποχαιρετήσει τον μικρό Ζαχαρία, που αεροβάπτισε εντός του νοσοκομείου, αποφάσισε να βαφτίσει...
19 Μαρτίου, 2021 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2021 - 11:25

Βαπτίστηκε και η αδερφή του μικρού Ζαχαρία – Ο δίχρονος δεν τα κατάφερε

Διαδώστε:
Βαπτίστηκε και η αδερφή του μικρού Ζαχαρία – Ο δίχρονος δεν τα κατάφερε

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή το αγοράκι που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης μέσα σε βαρέλι νεκρό, δηλώθηκε ως τέτοιο και ανένυψε μετά από λίγες ώρες μόνο για λίγο…Το παιδί έφυγε τελικά τα ξημερώματα, πριν τη μία..

Η οικογένεια, προτού αποχαιρετήσει τον μικρό Ζαχαρία, που αεροβάπτισε εντός του νοσοκομείου, αποφάσισε να βαφτίσει και την μικρή του αδερφή, που ήρθε στον κόσμο πριν λίγους μήνες, θέλοντας να τηρήσει την τοπική παράδοση. Στην Κρήτη οι οικογένειες δεν πρέπει να έχουν αβάπτιστα μέλη πριν φύγει για την αιώνια ζωή κάποιο άλλο… Η βάπτιση έγινε στις 9.30 το πρωί και το όνομα που της δόθηκε είναι Νεκταρία.

Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο μιλώντας στο cretapost τονίζει: «Είμαι συγκλονισμένος, προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό για όλους μας. Βιώνουμε μία τραγική κατάσταση με απόλυτο σεβασμό και σιωπή, η οποία πολλές φορές είναι εκκωφαντική».

Στην Λιγόρτυνο ήδη γίνονται οι προετοιμασίες μέσα σε βουβό πένθος…

Η εξόδιος ακολουθία για τον μικρό Ζαχαρία θα τελεστεί στις 15:00 το μεσημέρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων