18/05/2020 18/05/2020 Στα πρόσφατα τουρκικά δημοσιεύματα που φέρουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο να συνδέεται με την υπόθεση Γκιουλέν, αναφέρθηκε σε συνέντευξη  στον ρ/σ “Real FΜ” και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο κ. Βαρβιτσιώτης, επισήμανε ότι “ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι ένας παγκόσμιος θρησκευτικός ηγέτης και η οποιαδήποτε προσβολή στο πρόσωπό του σε...
18 Μαΐου, 2020 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2020 - 17:10

Βαρβιτσιώτης: Δεν βοηθούν τη Τουρκία οι προσβολές κατά του Οικ. Πατριάρχη

Διαδώστε:
Βαρβιτσιώτης: Δεν βοηθούν τη Τουρκία οι προσβολές κατά του Οικ. Πατριάρχη

Στα πρόσφατα τουρκικά δημοσιεύματα που φέρουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο να συνδέεται με την υπόθεση Γκιουλέν, αναφέρθηκε σε συνέντευξη  στον ρ/σ “Real FΜ” και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, επισήμανε ότι “ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι ένας παγκόσμιος θρησκευτικός ηγέτης και η οποιαδήποτε προσβολή στο πρόσωπό του σε καμιά περίπτωση δεν θα βοηθήσει την εικόνα της Τουρκίας, η οποία θέλει να εμφανίζεται ως κοσμικό κράτος που σέβεται τις θρησκευτικές ελευθερίες”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων