04/06/2019 04/06/2019 “Βασικός στόχος της Αιγύπτου είναι να διατηρήσει την ουσία της θρησκείας, να ενισχύσει την θρησκευτική συνείδηση και τον σεβασμό ​​και να καταπολεμήσει τις εξτρεμιστικές απειλές” δήλωσε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φαταχ αλ Σίσι, προσθέτοντας ότι “ο φωτισμένος θρησκευτικός λόγος είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής ιδεολογίας”. Μιλώντας σε εκδήλωση, με αφορμή...
04 Ιουνίου, 2019 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2019 - 14:56

“Βασικός στόχος η ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών Μουσουλμάνων”

Διαδώστε:
“Βασικός στόχος η ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών Μουσουλμάνων”

“Βασικός στόχος της Αιγύπτου είναι να διατηρήσει την ουσία της θρησκείας, να ενισχύσει την θρησκευτική συνείδηση και τον σεβασμό ​​και να καταπολεμήσει τις εξτρεμιστικές απειλές” δήλωσε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φαταχ αλ Σίσι, προσθέτοντας ότι “ο φωτισμένος θρησκευτικός λόγος είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής ιδεολογίας”.

Μιλώντας σε εκδήλωση, με αφορμή τις τελευταίες ημέρες του Ραμαζανιού, ο κ. Σίσι αναφέρθηκε στις διώξεις και τις επιθέσεις εις βάρος Χριστιανών και τόνισε ότι στόχος είναι η ενίσχυση των προσπαθειών για ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ Μουσουλμάνων και Χριστιανών.

Κάλεσε επίσης, τους Μουσουλμάνους να εκφράζουν ευχές στους Χριστιανούς στις εορτές να τους συγχαίρουν για την οικοδόμηση νέων εκκλησιών, τονίζοντας ότι με αυτές τις συμπεριφορές τιμούν και τη δική τους θρησκεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων