06/07/2021 06/07/2021 Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε θέματα εξωτερικής πολιτικής άσκησε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ αναφερόμενος στους εμβολιασμούς, τάχθηκε κατά της υποχρεωτικότητας. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε, επίσης, πως η κυβέρνηση εμπλέκει και την Εκκλησία στο ζήτημα αυτό. Μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ,...
06 Ιουλίου, 2021 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2021 - 14:05

Βελόπουλος για εμβολιασμούς: “Τώρα εμπλέκετε και την Εκκλησία”

Διαδώστε:
Βελόπουλος για εμβολιασμούς: “Τώρα εμπλέκετε και την Εκκλησία”

Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε θέματα εξωτερικής πολιτικής άσκησε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ αναφερόμενος στους εμβολιασμούς, τάχθηκε κατά της υποχρεωτικότητας. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε, επίσης, πως η κυβέρνηση εμπλέκει και την Εκκλησία στο ζήτημα αυτό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε ότι “σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός” και πρόσθεσε  ότι “είναι παράνομη οποιαδήποτε διάκριση μεταξύ πολιτών, αναφορικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, όπως είναι παράνομη και οποιαδήποτε απαγόρευση στη μετακίνηση. Αν, λοιπόν, θέλετε να γίνετε πειστικοί, σας καλώ, όλους τους βουλευτές που δηλώνουν υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, να επιδείξετε τα δικά σας πιστοποιητικά εμβολιασμού. Τώρα εμπλέκετε και την Εκκλησία. Εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής βγήκε και είπε ότι η Εκκλησία θα κρατάει λίστες για το ποιοι θα εμβολιάζονται και οι ιερείς από άμβωνος θα ασκούν πιέσεις στους πιστούς για το εμβόλιο”. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων