15/03/2021 15/03/2021 Να αποφεύγονται τα μη αναγκαία ταξίδια στο εξωτερικό ζήτησε εκ νέου η κυβέρνηση της Γερμανίας, ακόμη και όταν δεν υπάρχει «ταξιδιωτική προειδοποίηση» για μια περιοχή. Αναφερόμενη στο γεγονός ότι η Μαγιόρκα αφαιρέθηκε από τον κατάλογο των «περιοχών κινδύνου» του Ινστιτούτου «Ρόμπερτ Κοχ», με αποτέλεσμα αυτομάτως να αρθεί και η σχετική ταξιδιωτική οδηγία, η εκπρόσωπος του...
15 Μαρτίου, 2021 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2021 - 17:24

Βερολίνο: Να αποφεύγονται τα μη αναγκαία ταξίδια στο εξωτερικό

Διαδώστε:
Βερολίνο: Να αποφεύγονται τα μη αναγκαία ταξίδια στο εξωτερικό

Να αποφεύγονται τα μη αναγκαία ταξίδια στο εξωτερικό ζήτησε εκ νέου η κυβέρνηση της Γερμανίας, ακόμη και όταν δεν υπάρχει «ταξιδιωτική προειδοποίηση» για μια περιοχή.

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι η Μαγιόρκα αφαιρέθηκε από τον κατάλογο των «περιοχών κινδύνου» του Ινστιτούτου «Ρόμπερτ Κοχ», με αποτέλεσμα αυτομάτως να αρθεί και η σχετική ταξιδιωτική οδηγία, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία ‘Αντεμπαρ τόνισε: «Η απουσία ταξιδιωτικής προειδοποίησης δεν αποτελεί πρόσκληση για ταξίδια. Εξακολουθούμε να συμβουλεύουμε να αποφεύγονται όλα τα μη αναγκαία ταξίδια».

ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων