18/10/2022 18/10/2022 Στον πολιούχο της Λαμίας, τον Άγιο Λουκά άναψε λαμπάδα  23χρονος οδηγός  το αυτοκίνητο του οποίου  συγκρούστηκε με νταλίκα στην εθνική οδό, στο ύψος της Σούρπης στο ρεύμα προς Λαμία. Το αυτοκίνητο όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες υπέστη μεγάλη ζημιά, ο ίδιος βγήκε σώος από αυτό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μόνο για προληπτικές εξετάσεις....
18 Οκτωβρίου, 2022 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2022 - 19:51

Βγήκε ζωντανός από τροχαίο με νταλίκα και άναψε λαμπάδα στον Άγιο Λουκά (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Βγήκε ζωντανός από τροχαίο με νταλίκα και άναψε λαμπάδα στον Άγιο Λουκά (ΦΩΤΟ)

Στον πολιούχο της Λαμίας, τον Άγιο Λουκά άναψε λαμπάδα  23χρονος οδηγός  το αυτοκίνητο του οποίου  συγκρούστηκε με νταλίκα στην εθνική οδό, στο ύψος της Σούρπης στο ρεύμα προς Λαμία.

Το αυτοκίνητο όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες υπέστη μεγάλη ζημιά, ο ίδιος βγήκε σώος από αυτό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μόνο για προληπτικές εξετάσεις.

Στο σημείο του τροχαίου που έγινε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 18.00, μετέβησαν δύο πυροσβέστες από τον Δρυμώνα.

Ο 23χρονος αμέσως μετά την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειάς του, έσπευσε να ανάψει λαμπάδα στον πολιούχο της Λαμίας Άγιο Λουκά, τη μνήμη του οποίου γιορτάζουμε σήμερα 18 Οκτωβρίου.

Πηγή: lamiareport

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων