28/02/2022 28/02/2022 Σε συνεργασία με τον εθελοντή πεζοπόρο κ. Αλέξη Σοφοκλέους πραγματοποιήθηκε πεζοπορία συνολικής απόστασης 130 χιλιομέτρων, με την ονομασία «Βήμα – Βήμα τη Κύπρο… για ένα κόσμο χωρίς Καρκίνο», με την συμμετοχή προσωπικού της ΕΦ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από 22 μέχρι 27 Φεβρουαρίου 2022, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και...
28 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2022 - 14:58

«Βήμα – Βήμα τη Κύπρο….για ένα κόσμο χωρίς Καρκίνο»

Διαδώστε:
«Βήμα – Βήμα τη Κύπρο….για ένα κόσμο χωρίς Καρκίνο»

Σε συνεργασία με τον εθελοντή πεζοπόρο κ. Αλέξη Σοφοκλέους πραγματοποιήθηκε πεζοπορία συνολικής απόστασης 130 χιλιομέτρων, με την ονομασία «Βήμα – Βήμα τη Κύπρο… για ένα κόσμο χωρίς Καρκίνο», με την συμμετοχή προσωπικού της ΕΦ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από 22 μέχρι 27 Φεβρουαρίου 2022, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου και Παιδικού Καρκίνου.

Σκοπός της πεζοπορίας ήταν η ενίσχυση του αρχείου μυελού των οστών του Καραϊσκάκιου Ιδρύματος, με τη λήψη δειγμάτων από εθελοντές πολίτες αλλά και προσωπικού της ΕΦ, από σημεία όπου διήλθε η πεζοπορία.

Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις, η ΕΦ πέραν της ανάδειξης του κοινωνικού της προσώπου, καλλιεργεί παράλληλα στο προσωπικό της, το πνεύμα της εθελοντικής συνείδησης και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων