09/10/2019 09/10/2019 Στην εξόδιο ακολουθία της μακαριστής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος ΤΑΩ Πεντέλης, Γερόντισσας Στυλιανής, κατά τις 9 Οκτωβρίου 2019, χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος. Συγχοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, Ανέων κ. Μακάριος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών. Στην Εξόδιο...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2019 - 21:40

ΒΙΝΤΕΟ – Η Εξόδιος της μακαριστής Γερόντισσας Στυλιανής (ΤΑΩ Πεντέλης)

Διαδώστε:
ΒΙΝΤΕΟ – Η Εξόδιος της μακαριστής Γερόντισσας Στυλιανής (ΤΑΩ Πεντέλης)

Στην εξόδιο ακολουθία της μακαριστής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος ΤΑΩ Πεντέλης, Γερόντισσας Στυλιανής, κατά τις 9 Οκτωβρίου 2019, χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος. Συγχοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, Ανέων κ. Μακάριος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών. Στην Εξόδιο ακολουθία παραβρέθηκε και η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκεμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη. Από νωρίς, έφθασαν στην Μονή εκατοντάδες πιστοί για να προσκυνήσουν το σκήνωμα της μακαριστής Γερόντισσας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων