05/08/2020 05/08/2020 ΒΗΡΥΤΤΟΣ – Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ – Ο πρωθυπουργός και η προεδρία δήλωσαν πως 2.750 τόνοι νιτρικού αμμωνίου, χημικού λιπάσματος που μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί επίσης για την κατασκευή βομβών, ήταν αποθηκευμένα επί έξι χρόνια στο λιμάνι χωρίς οποιαδήποτε μέτρα ασφαλείας. Η χθεσινή έκρηξη ήταν η πιο ισχυρή που έχει σημειωθεί ποτέ στη Βηρυτό, μια πόλη...
05 Αυγούστου, 2020 - 19:12
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2020 - 19:14

ΒΙΝΤΕΟ – Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ – Ώρα μηδέν για έναν λαό

Διαδώστε:
ΒΙΝΤΕΟ – Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ – Ώρα μηδέν για έναν λαό

ΒΗΡΥΤΤΟΣ – Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ – Ο πρωθυπουργός και η προεδρία δήλωσαν πως 2.750 τόνοι νιτρικού αμμωνίου, χημικού λιπάσματος που μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί επίσης για την κατασκευή βομβών, ήταν αποθηκευμένα επί έξι χρόνια στο λιμάνι χωρίς οποιαδήποτε μέτρα ασφαλείας.

Η χθεσινή έκρηξη ήταν η πιο ισχυρή που έχει σημειωθεί ποτέ στη Βηρυτό, μια πόλη φοβισμένη ακόμη από τον εμφύλιο πόλεμο πριν από τρεις δεκαετίες και η οποία έχει κλονιστεί από μια βαθιά οικονομική κρίση που έχει τις ρίζες της σε δεκαετίες διαφθοράς και οικονομικής κακοδιαχείρισης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων