06/01/2022 06/01/2022 O μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας τις τελευταίες ημέρες κατηγορήθηκε ως αρνητής και μάλιστα φανατικός από μερίδα μέσων ενημέρωσης και από ορισμένους συκοφάντες οι οποίοι αποδεικνύετε ότι ποτέ δεν είχαν ακούσει τα μηνύματα του μακαριστού κυρού Κοσμά. Στο παρακάτω βίντεο προτρέπει τον κλήρο και τους πιστούς να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των υπεύθυνων και ειδήμονων...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 9:06

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν ο μακαριστός Αιτωλίας προέτρεπε να τηρήσουμε τα μέτρα

Διαδώστε:
ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν ο μακαριστός Αιτωλίας προέτρεπε να τηρήσουμε τα μέτρα

O μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας τις τελευταίες ημέρες κατηγορήθηκε ως αρνητής και μάλιστα φανατικός από μερίδα μέσων ενημέρωσης και από ορισμένους συκοφάντες οι οποίοι αποδεικνύετε ότι ποτέ δεν είχαν ακούσει τα μηνύματα του μακαριστού κυρού Κοσμά.

Στο παρακάτω βίντεο προτρέπει τον κλήρο και τους πιστούς να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των υπεύθυνων και ειδήμονων επιστημόνων για την αντιμετώπιση του covid-19. Είναι λίγες ημέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και χαρακτηριστικά, λόγο που οι εκκλησίες θα ήταν κλειστές, λέει να “μεταβάλλουμε το σπίτι μας σε κατ’ οίκον εκκλησία”.

“Όλοι μας με απόλυτη υπακοή και ακρίβεια, με σχολαστικότητα να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων