18/01/2020 18/01/2020 Στον ναό Αγίου Αθανασίου στην Κυψέλη, μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τελέστηκε Θεία Λειτουργία μνήμη του Αγίου Αθανασίου. Προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Κορωνείας Παντελεήμων και των Μητροπολίτων Γουινέας Γεωργίου, εκπρόσωπου του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδώρου στην Αθήνα και Πτολεμαΐδος Εμμανουήλ εορτάστηκε πανηγυρικά η μεγάλη γιορτή στην Κυψέλη. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Κορωνείας, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπο,...
18 Ιανουαρίου, 2020 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2020 - 22:46

ΒΙΝΤΕΟ – Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Λιτανεία στην Κυψέλη

Διαδώστε:
ΒΙΝΤΕΟ – Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Λιτανεία στην Κυψέλη

Στον ναό Αγίου Αθανασίου στην Κυψέλη, μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τελέστηκε Θεία Λειτουργία μνήμη του Αγίου Αθανασίου.

Προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Κορωνείας Παντελεήμων και των Μητροπολίτων Γουινέας Γεωργίου, εκπρόσωπου του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδώρου στην Αθήνα και Πτολεμαΐδος Εμμανουήλ εορτάστηκε πανηγυρικά η μεγάλη γιορτή στην Κυψέλη.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Κορωνείας, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπο, στην ζωή και στο έργο του Αγίου Αθανασίου ακόμα ανέλυσε με τον μοναδικό τρόπο του το σύμβολο της Πίστεως εξηγώντας στους πιστούς την σημασία του Συμβόλου της Πίστεως.

Μετά ακολούθησε ιερά λιτάνευση της εικόνας στους δρόμους της Κυψέλης με την συμμετοχή όλων των πιστών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων