14/12/2019 14/12/2019 Το βιβλίο «Τα παιδιά θέλουν λιακάδα – Γνωριμία με το φίλο μας άγιο Παΐσιο» του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου των Εκδόσεων «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ», πήρε το δεύτερο βραβείο (ασημένιο μετάλλιο) στην κατηγορία «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ» στον 14ο παν-ρωσικό διαγωνισμό «Διαφωτισμός μέσα από το βιβλίο». Στον διαγωνισμό, που τελούσε υπό την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:24
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2019 - 18:38

Βιβλίο Έλληνα Μητροπολίτου βραβεύτηκε στη Ρωσία

Διαδώστε:
Βιβλίο Έλληνα Μητροπολίτου βραβεύτηκε στη Ρωσία

Το βιβλίο «Τα παιδιά θέλουν λιακάδα – Γνωριμία με το φίλο μας άγιο Παΐσιο» του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου των Εκδόσεων «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ», πήρε το δεύτερο βραβείο (ασημένιο μετάλλιο) στην κατηγορία «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ» στον 14ο παν-ρωσικό διαγωνισμό «Διαφωτισμός μέσα από το βιβλίο».

Στον διαγωνισμό, που τελούσε υπό την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου και διοργανώθηκε από το Εκδοτικό Συμβούλιο της Εκκλησίας της Ρωσίας και την Λαύρα του Αγίου Σεργίου, συμμετείχαν τριάντα πέντε εκδοτικοί οίκοι με χιλιάδες βιβλία από όλη την Ρωσία.

Η απονομή των διπλωμάτων έλαβε χώρα στην αίθουσα κάτω από τον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος στη Μόσχα, παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων και το βραβείο έλαβαν οι μεταφράστριες.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων