10/11/2021 10/11/2021 Ο τόμος τούτος, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, όπως και το όνομά του δηλώνει, είναι μια συναγωγή ομιλιών, εισηγήσεων, προσφωνήσεων και χαιρετισμών, που ειπώθηκαν σε διάφορες περιστάσεις, λ.χ. σε Θεολογικά συνέδρια, ημερίδες, συνάξεις Κληρικών, επετειακές εκδηλώσεις κ.λπ. Γράφτηκε από τον Μητροπολίτη Προικοννήσου Ιωσήφ και καλύπτει μια ευρεία καμπύλη δεμάτων, τα...
10 Νοεμβρίου, 2021 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2021 - 12:39

Βιβλίο: Συναγωγή Καταθέσεων Λόγου

Διαδώστε:
Βιβλίο: Συναγωγή Καταθέσεων Λόγου

Ο τόμος τούτος, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, όπως και το όνομά του δηλώνει, είναι μια συναγωγή ομιλιών, εισηγήσεων, προσφωνήσεων και χαιρετισμών, που ειπώθηκαν σε διάφορες περιστάσεις, λ.χ. σε Θεολογικά συνέδρια, ημερίδες, συνάξεις Κληρικών, επετειακές εκδηλώσεις κ.λπ.

Γράφτηκε από τον Μητροπολίτη Προικοννήσου Ιωσήφ και καλύπτει μια ευρεία καμπύλη δεμάτων, τα οποία θεωρώ αρκούντως ενδιαφέροντα όχι μόνο για Κληρικούς και Θεολόγους, αλλά και για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, κάθε άνθρωπο που έχει στοιχειώδεις πνευματικές ανησυχίες. Ο χρόνος στον οποίο τοποθετούνται (με εξαίρεση μόνο δύο που είναι αρκετά παλαιότερες) είναι η τελευταία δεκαετία. Το έργο του Εργάτου του Ευαγγελίου, η Οικογένεια και τα συναφή με την οικογενειακή ζωή, η πολυεπίπεδη κρίσις την οποία βιώνουμε, το Άγιον Όρος, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, η Ρωμηοσύνη κ.ά. αποτελούν αντικείμενο εξετάσεως στις σελίδες που ακολουθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, επισκεφθείτε την σελίδα: vatopedi.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων