24/07/2021 24/07/2021 Άγνωστα άτομα, όπως αναφέρει η ειδησεογραφία απο τη Βόρεια Ήπειρο (himara.gr) άνοιξαν μνημείο Ελλήνων στρατιωτών στο χωριό Βοδινό της Δρόπολης, κλέβοντας τα οστά τριών Ελλήνων πεσόντων. Το μακάβριο γεγονός έγινε γνωστό το Σάββατο απο ηλικιωμένο άτομο του χωριού. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για ορισμένους που επιθυμούσαν την απομάκρυνση των οστών απο τον προαύλιο χώρο του...
24 Ιουλίου, 2021 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2021 - 19:38

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ: Έκλεψαν τα οστά τριών Ελλήνων πεσόντων

Διαδώστε:
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ: Έκλεψαν τα οστά τριών Ελλήνων πεσόντων

Άγνωστα άτομα, όπως αναφέρει η ειδησεογραφία απο τη Βόρεια Ήπειρο (himara.gr) άνοιξαν μνημείο Ελλήνων στρατιωτών στο χωριό Βοδινό της Δρόπολης, κλέβοντας τα οστά τριών Ελλήνων πεσόντων.

Το μακάβριο γεγονός έγινε γνωστό το Σάββατο απο ηλικιωμένο άτομο του χωριού. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για ορισμένους που επιθυμούσαν την απομάκρυνση των οστών απο τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής του Βοδίνου. Η Αστυνομία της Δρόπολης παρέπεμψε την υπόθεση στην Εισαγγελία Αργυροκάστρου για τον εντοπισμό των δραστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων