16/10/2020 16/10/2020 Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αργολίδα προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2020. Στην Κορινθία επισκέφτηκε το φυτώριο Μπακασέτα την Ενωση φυτωριούχων το Δήμο Νεμέας όπου είχε συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγών και τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας. Το πρόγραμμα του Υπουργού Αγροτικής...
16 Οκτωβρίου, 2020 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2020 - 21:02

ΒΟΡΙΔΗΣ: Στο Αγιασμό του έργου επέκτασης του Αναβάλλου

Διαδώστε:
ΒΟΡΙΔΗΣ: Στο Αγιασμό του έργου επέκτασης του Αναβάλλου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αργολίδα προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2020.

Στην Κορινθία επισκέφτηκε το φυτώριο Μπακασέτα την Ενωση φυτωριούχων το Δήμο Νεμέας όπου είχε συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγών και τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας. Το πρόγραμμα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ολοκληρώθηκε με τα εγκαίνια του έργου της επέκτασης του Αναβάλλου στα Φίχτια Αργολίδας όπου παρόν ήταν και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Τον αγιασμό του έργου τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος και εφημέριος της Ευαγγελίστριας Φιχτίων π. Απόστολος Χασάπης.

ΦΩΤΟ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων