18/07/2020 18/07/2020 Τον Ιερό Ναό του Αγίου Προκοπίου του Μεγαλομάρτυρος στο Βίσοκο, ο οποίος είναι από τους αρχαιότερους ναούς στην κεντρική Βοσνία, επισκέφτηκε ένας από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο, ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020. Ο διάσημος αθλητής, γνωστός για την δημοσίως εκφρασμένη αγάπη του για την Ορθοδοξία, πραγματοποίησε την επίσκεψη συνοδευόμενος από τους...
18 Ιουλίου, 2020 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2020 - 16:51

Ο Ν. Τζόκοβιτς σε έναν από τους αρχαιότερους ναούς της Βοσνίας

Διαδώστε:
Ο Ν. Τζόκοβιτς σε έναν από τους αρχαιότερους ναούς της Βοσνίας

Τον Ιερό Ναό του Αγίου Προκοπίου του Μεγαλομάρτυρος στο Βίσοκο, ο οποίος είναι από τους αρχαιότερους ναούς στην κεντρική Βοσνία, επισκέφτηκε ένας από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο, ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020.

Ο διάσημος αθλητής, γνωστός για την δημοσίως εκφρασμένη αγάπη του για την Ορθοδοξία, πραγματοποίησε την επίσκεψη συνοδευόμενος από τους γονείς του.

Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για την ιστορία του ναού και για τις τρέχουσες εργασίες ανακαίνισης του, από τους οικοδεσπότες, τον Πρωτοπρ. Μίλαν Ρατζένοβιτς και τον π. Ντάρκο Ντανίλοβιτς.

Ο Τζόκοβιτς δήλωσε γοητευμένος από το κάλλος της εκκλησίας και ιδιαίτερα από τον εσωτερικό διάκοσμο, ενώ παράλληλα εξέφρασε τις ευχές του για την επερχόμενη εορτή του Αγίου Προκοπίου στις 21 Ιουλίου 2020 (με το παλαιό ημερολόγιο).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητέρα διάσημου τενίστα αποκαλύπτει το Ορθόδοξο «φυλαχτό» του

Ο Ν. Τζόκοβιτς στηρίζει τους πιστούς του Μαυροβουνίου

Ο διάσημος τενίστας ευχήθηκε σε όλους τους Ορθοδόξους λαούς

O N. Τζόκοβιτς στηρίζει τη χώρα του

Γενναία χορηγία Τζόκοβιτς στη Σερβική Εκκλησία

 


Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων