15/08/2020 15/08/2020 Τα κυριότερα τουριστικά αξιοθέατα του Ρίο ντε Τζανέιρο, μεταξύ αυτών το διάσημο άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή, άνοιξαν εκ νέου τις πύλες τους για το κοινό σήμερα, έπειτα από κλείσιμο 5 μηνών εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού. «Το άνοιγμα του Χριστού συμβολίζει το άνοιγμα της Βραζιλίας στον τουρισμό», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Ρικάρντο Σάλες,...
15 Αυγούστου, 2020 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2020 - 20:12

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άνοιξε για το κοινό το διάσημο άγαλμα του Χριστού

Διαδώστε:
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άνοιξε για το κοινό το διάσημο άγαλμα του Χριστού

Τα κυριότερα τουριστικά αξιοθέατα του Ρίο ντε Τζανέιρο, μεταξύ αυτών το διάσημο άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή, άνοιξαν εκ νέου τις πύλες τους για το κοινό σήμερα, έπειτα από κλείσιμο 5 μηνών εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

«Το άνοιγμα του Χριστού συμβολίζει το άνοιγμα της Βραζιλίας στον τουρισμό», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Ρικάρντο Σάλες, κατά τη διάρκεια της τελετή επαναλειτουργίας του μνημείου.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να φοράνε μάσκα, να τηρούν ελάχιστη απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλο, ενώ δεν τους επιτρέπεται να κάθονται στο έδαφος, κάτι που έκαναν συχνά όσοι αναζητούσαν την καλύτερη γωνία για να τραβήξουν μία φωτογραφία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων