17/02/2020 17/02/2020 Η Πρέσβυς της Ελλάδος στη Ρωσία, Αικατερίνη Νασίκα, και ο Γενικός Πρόξενος στη Μόσχα, Νικόλας Κρίκος, παρευρέθησαν στην τελετή απονομής βραβείων στους νικητές του 8ου διαγωνισμού για τη βυζαντινή και νεοελληνική φιλολογία που διοργάνωσε το τμήμα Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Λομονόσοφ. Ως 1ο βραβείο στην κάθε κατηγορία του διαγωνισμού οι νικητές έλαβαν ένα...
17 Φεβρουαρίου, 2020 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2020 - 9:46

Βυζαντινή και νεοελληνική φιλολογία στη Ρωσία

Διαδώστε:
Βυζαντινή και νεοελληνική φιλολογία στη Ρωσία

Η Πρέσβυς της Ελλάδος στη Ρωσία, Αικατερίνη Νασίκα, και ο Γενικός Πρόξενος στη Μόσχα, Νικόλας Κρίκος, παρευρέθησαν στην τελετή απονομής βραβείων στους νικητές του 8ου διαγωνισμού για τη βυζαντινή και νεοελληνική φιλολογία που διοργάνωσε το τμήμα Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Λομονόσοφ.
Ως 1ο βραβείο στην κάθε κατηγορία του διαγωνισμού οι νικητές έλαβαν ένα πενθήμερο τουριστικό πακέτο στην Ελλάδα με τη χορηγία του Γραφείου ΕΟΤ Μόσχας.

Φωτογραφίες Greece in Russia/Facebook

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων