20/11/2020 20/11/2020 Σύμφωνα με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρη Κονιδάρη, ο οποίος μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ, τα νέα είναι ενθαρρυντικά για τον Αρχιεπίσκοπο και η κατάστασή του παραμένει σταθερή και εξελίσσεται καλά. Ο κ. Κονιδάρης χαρακτήρισε «χυδαιότητες» όσα μεταδίδονται και γράφονται σε μέσα ενημέρωσης για τον κ. Ιερώνυμο...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2020 - 13:27

Χ. Κονιδάρης: “Χυδαιότητες όσα μεταδίδονται για τον Αρχιεπίσκοπο”

Διαδώστε:
Χ. Κονιδάρης: “Χυδαιότητες όσα μεταδίδονται για τον Αρχιεπίσκοπο”

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρη Κονιδάρη, ο οποίος μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ, τα νέα είναι ενθαρρυντικά για τον Αρχιεπίσκοπο και η κατάστασή του παραμένει σταθερή και εξελίσσεται καλά.

Ο κ. Κονιδάρης χαρακτήρισε «χυδαιότητες» όσα μεταδίδονται και γράφονται σε μέσα ενημέρωσης για τον κ. Ιερώνυμο και για την ίδια την Εκκλησία. «Ενημερώσαμε την κατάλληλη χρονική στιγμή με τρόπο ψυχραιμο, σοβαρό και συνεπή. Γι’ αυτό κι αυτή τη στιγμή όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει τι συμβαίνει», είπε ο κ. Κονιδάρης και πρόσθεσε ότι είναι πρόστυχα και βρώμικα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πραξικόπημα εις βάρος του Αρχιεπισκόπου και προσβάλλουν όχι μόνο τον κ. Ιερώνυμο αλλά και τα μέλη της Ιεραρχίας.

“Ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος είχε τεθεί σε προληπτική καραντίνα στις 11 Νοεμβρίου, μετά τη διαπίστωση ότι κάποιοι συνοδικοί ιεράρχες είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό, μετά την τελευταία συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, στην οποία είχε προεδρεύσει. Άμεσα πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ο Αρχιεπίσκοπος πραγματοποίησε τεστ όπου σε όλα βρέθηκε αρνητικός. Αντίστοιχος έλεγχος έγινε το περασμένο Σάββατο πριν από τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό. Σε τεστ είχε υποβληθεί και ο κ. Μητσοτάκης όπου και εκείνος είχε βγει αρνητικός. Έτσι η συνάντησή τους έγινε κανονικά” διευκρίνισε ο κ. Κονιδάρης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων