15/08/2022 15/08/2022 Με άσχημο τρόπο ξημέρωσε η εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου για την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου του Μαρμαρά στην Αγιά Χανίων. Την παραμονή της εορτής η εκκλησία μπήκε στο στόχαστρο διαρρηκτών, καθώς σύμφωνα με όσα είπε ο ιερέας της ενορίας στην πρωινή Θεία Λειτουργία, κλέφτες μπήκαν στο ναό και πήραν τα χρήματα από το παγκάρι...
15 Αυγούστου, 2022 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2022 - 23:45

Χανιά: Ιερόσυλοι έκλεψαν παγκάρια παραμονή της Παναγίας

Διαδώστε:
Χανιά: Ιερόσυλοι έκλεψαν παγκάρια παραμονή της Παναγίας

Με άσχημο τρόπο ξημέρωσε η εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου για την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου του Μαρμαρά στην Αγιά Χανίων.

Την παραμονή της εορτής η εκκλησία μπήκε στο στόχαστρο διαρρηκτών, καθώς σύμφωνα με όσα είπε ο ιερέας της ενορίας στην πρωινή Θεία Λειτουργία, κλέφτες μπήκαν στο ναό και πήραν τα χρήματα από το παγκάρι αλλά και από εκείνο στο παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται δίπλα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, τα χρήματα που κλάπηκαν ήταν σχετικά λίγα, αν και δεν έχει αποσαφηνιστεί το ακριβές ποσό. Οι κλέφτες, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο πρωινό κήρυγμα, άνοιξαν με λοστό την πόρτα και πήραν το συρτάρι με τα χρήματα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται το παγκάρι και η πόρτα, αν και δεν διακρίνονται οι ζημιές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων