25/05/2022 25/05/2022 «Τιμή για τον τόπο μας η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος, σε κλίμα έντονης συγκίνησης, τέλεσε σήμερα τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού μητροπολίτη Δράμας Παύλου, στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος στους Ταξιάρχες Δράμας (Σίψα)», δήλωσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Ν. Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την επίσκεψη...
25 Μαΐου, 2022 - 20:18
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2022 - 20:23

Χαρά Κεφαλίδου: «Τιμή για τον τόπο μας η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη»

Διαδώστε:
Χαρά Κεφαλίδου: «Τιμή για τον τόπο μας η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη»

«Τιμή για τον τόπο μας η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος, σε κλίμα έντονης συγκίνησης, τέλεσε σήμερα τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού μητροπολίτη Δράμας Παύλου, στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος στους Ταξιάρχες Δράμας (Σίψα)», δήλωσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Ν. Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στη Δράμα.

Ο Μητροπολίτης μας άφησε σπουδαίο έργο και παρακαταθήκη συμπόρευσης της εκκλησίας με την κοινωνία των πολιτών και τις ανάγκες της. Μέσα στη θλίψη για τη μεγάλη απώλεια του άξιου ιερωμένου και αγαπητού φίλου, μένουμε προσηλωμένοι στο έργο ζωής του, η εκκλησία να είναι το λιμάνι ασφαλείας και αλληλεγγύης για τον καθέναν από εμάς και κυρίως δίπλα στη νέα γενιά».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων