06/07/2020 06/07/2020 Όλοι παρακολουθούμε με προβληματισμό την κλιμακούμενη επιθετικότητα και τις διεκδικήσεις της Τουρκίας για το Αιγαίο και τα ελληνικά νησιά. Μεταξύ αυτών των νησιών κύριος στόχος αμφισβήτησης αποτελεί το ακριτικό Καστελλόριζο το οποίο οριοθετεί, στην εσχατιά του Αιγαίου, την ελληνικότητα του Αρχιπελάγους. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, έχουμε όλοι εθνική υποχρέωση να συμπαρασταθούμε και να στηρίξουμε...
06 Ιουλίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2020 - 23:09

Η φωνή των ιερέων μας από το Καστελλόριζο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η φωνή των ιερέων μας από το Καστελλόριζο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι παρακολουθούμε με προβληματισμό την κλιμακούμενη επιθετικότητα και τις διεκδικήσεις της Τουρκίας για το Αιγαίο και τα ελληνικά νησιά. Μεταξύ αυτών των νησιών κύριος στόχος αμφισβήτησης αποτελεί το ακριτικό Καστελλόριζο το οποίο οριοθετεί, στην εσχατιά του Αιγαίου, την ελληνικότητα του Αρχιπελάγους.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, έχουμε όλοι εθνική υποχρέωση να συμπαρασταθούμε και να στηρίξουμε τους Ακρίτες μας που κατοικούν στο Καστελλόριζο.

Για τους παραπάνω λόγους, η Ενωμένη Ρωμηοσύνη διοργανώσε την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 και ώρα 21.30 ομιλία μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα “το ακριτικό Καστελόριζο, προμαχώνας του Ελληνισμού” με ομιλητές τον π. Γεώργιο Μαλτέζο, αρχιερατικό επίτροπο του νησιού και τον π. Χρήστο Συμεωνίδη, νεοχειροτονηθέντα ιερέα στο νησί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων