17/01/2024 17/01/2024 Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, εξερχόμενος από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, μετά την ενημέρωση για την νομοθέτηση του γάμου και της υιοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών, ερωτηθείς σχετικά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η άποψή μου είναι γνωστή. Δεν αλλάζω απόψεις με την ευκολία που κάποιοι αλλάζουν πουκάμισα. Πιστεύω ότι η οικογένεια με...
17 Ιανουαρίου, 2024 - 9:48
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024 - 9:50

Χαρακόπουλος για γάμο και υιοθεσία ομόφυλων: “Η άποψή μου είναι γνωστή. Δεν αλλάζω απόψεις με την ευκολία που κάποιοι αλλάζουν πουκάμισα”

Διαδώστε:
Χαρακόπουλος για γάμο και υιοθεσία ομόφυλων: “Η άποψή μου είναι γνωστή. Δεν αλλάζω απόψεις με την ευκολία που κάποιοι αλλάζουν πουκάμισα”

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, εξερχόμενος από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, μετά την ενημέρωση για την νομοθέτηση του γάμου και της υιοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών, ερωτηθείς σχετικά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η άποψή μου είναι γνωστή. Δεν αλλάζω απόψεις με την ευκολία που κάποιοι αλλάζουν πουκάμισα.

Πιστεύω ότι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα είναι βασική αξία της ελληνικής κοινωνίας, όπως ο μεγάλος διανοητής Στέλιος Ράμφος υπογράμμισε σε μια καίρια παρέμβασή του.

Πιστεύω ότι το παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώσει σε οικογένεια με πατέρα και μητέρα. Αυτό το δικαίωμα θα υπερασπιστώ και με την ψήφο μου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων