22/04/2020 22/04/2020 Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου, τόνισε εκ νέου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, προσθέτοντας ότι η επιστροφή θα γίνει σταδιακά. “Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λήγουν την 28η Απριλίου και επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς -η άρση...
22 Απριλίου, 2020 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2020 - 18:31

Χαρδαλιάς: “Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου”

Διαδώστε:
Χαρδαλιάς: “Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου”

Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου, τόνισε εκ νέου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, προσθέτοντας ότι η επιστροφή θα γίνει σταδιακά.

“Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λήγουν την 28η Απριλίου και επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς -η άρση των μέτρων θα γίνει σταδιακά”, ανέφερε.

“Τους επόμενους μήνες είτε θα πατάμε φρένο, είτε θα παίρνουμε μέτρα εάν χρειαστεί. Ο οδηγός μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής”, σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Όπως δήλωσε, το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι ανοίγουν τα υποθηκοφυλακεία και τα ειρηνοδικεία για συγκεκριμένες υποθέσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων