20/04/2020 20/04/2020 Ο Ελληνικός λαός τήρησε συντριπτικά τα μέτρα περιορισμού τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της καθημερινής καθιερωμένης ενημέρωσης τονίζοντας την χαρά όλων «όταν «η Ελλάδα αναφέρεται ως θετικό παράδειγμα». «Οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώσαν τον κανόνα ότι οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς. Παράλληλα ανακοίνωσε την παράταση...
20 Απριλίου, 2020 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2020 - 18:42

Χαρδαλιάς: “Θα θυμόμαστε για πάντα αυτό το Πάσχα”

Διαδώστε:
Χαρδαλιάς: “Θα θυμόμαστε για πάντα αυτό το Πάσχα”

Ο Ελληνικός λαός τήρησε συντριπτικά τα μέτρα περιορισμού τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της καθημερινής καθιερωμένης ενημέρωσης τονίζοντας την χαρά όλων «όταν «η Ελλάδα αναφέρεται ως θετικό παράδειγμα». «Οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώσαν τον κανόνα ότι οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα ανακοίνωσε την παράταση της ισχύς των περιορισμών για τη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκη μέχρι τις 27 Απριλίου ως εξής:

– Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις τις καθημερινές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Ο κύριος Χαρδαλιάς, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους Έλληνες πολίτες που τήρησαν τα αυστηρά μέτρα κατά τη διάρκεια των Άγιων αυτών ημερών του Πάσχα, τονίζοντας πως ο κίνδυνος δεν έχει ακόμη παρέλθει.

«Η κατάσταση είναι κρίσιμη και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους».

«Η κυβέρνηση προετοιμάζεται, μελετώντας όλα τα δεδομένα», τόνισε.

Σε άλλο σημείο ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στον φετινό εορτασμό του Πάσχα, σημειώνοντας πως “θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό αυτό το Πάσχα. Μπορεί και για πάντα, όχι μόνο γιατί το περάσαμε μακρυά από τις εκκλησίες και τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά γιατί δείξαμε μεγάλη συλλογική ευθύνη”, ευχαριστώντας παράλληλα τους πολίτες για την ανταπόκριση τους να τηρήσουν τα μέτρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων