24/03/2022 24/03/2022 Υψώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, παραμονή της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, η μεγάλη Ελληνική Σημαία στο λιμάνι της Χίου παρουσία πλήθους κόσμου και των αρχών του τόπου. Η Ελληνική Σημαία έφτασε στο νότιο λιμενοβραχίονα συνοδευόμενη από πομπή των σπουδαστών της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου υπό τα εμβατήρια της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου. Στα μηνύματά τους...
24 Μαρτίου, 2022 - 14:54

Χίος: Υψώθηκε η μεγάλη Ελληνική Σημαία για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Διαδώστε:
Χίος: Υψώθηκε η μεγάλη Ελληνική Σημαία για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Υψώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, παραμονή της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, η μεγάλη Ελληνική Σημαία στο λιμάνι της Χίου παρουσία πλήθους κόσμου και των αρχών του τόπου.

Η Ελληνική Σημαία έφτασε στο νότιο λιμενοβραχίονα συνοδευόμενη από πομπή των σπουδαστών της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου υπό τα εμβατήρια της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου.

Στα μηνύματά τους ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης και ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Παντελής Βρουλής, επεσήμαναν ότι αποτελεί ελάχιστο χρέος της σημερινής γενιάς η παράδοση, στην επόμενη γενιά, μιας πατρίδας ελεύθερης και υπερήφανης, μαζί με τα ιδανικά και τις αξίες του παρελθόντος και του παρόντος.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων