10/11/2020 10/11/2020 Δε θα πραγματοποιηθούν, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις (λιτανείες, καταθέσεις στεφάνων, εκφώνηση πανηγυρικού ημέρας, παρελάσεις, αναπαραστάσεις) για την 11η Νοεμβρίου, ημέρα που τιμάται ο Πολιούχος Άγιος Μηνάς και η Επέτειος Απελευθέρωσης της Καστοριάς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καστοριάς σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθούν...
10 Νοεμβρίου, 2020 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 11:37

Χωρίς λιτανεία θα τιμήσει Πολιούχο και Ελευθέρια η Καστοριά

Διαδώστε:
Χωρίς λιτανεία θα τιμήσει Πολιούχο και Ελευθέρια η Καστοριά

Δε θα πραγματοποιηθούν, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις (λιτανείες, καταθέσεις στεφάνων, εκφώνηση πανηγυρικού ημέρας, παρελάσεις, αναπαραστάσεις) για την 11η Νοεμβρίου, ημέρα που τιμάται ο Πολιούχος Άγιος Μηνάς και η Επέτειος Απελευθέρωσης της Καστοριάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καστοριάς σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθούν σχετικές ομιλίες σε όλα τα τμήματα των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς που παραμένουν σε λειτουργία και Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, χωρίς τη συμμετοχή κοινού και επισήμων, σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα.

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, χωρίς τη συμμετοχή κοινού και επισήμων, σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα.

Για το διήμερο της Επετείου προβλέπεται φωταγώγηση και σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων Οργανισμών και Κτιρίων, ενώ καλούνται όλοι οι πολίτες να αναρτήσουν την Ελληνική Σημαία στα καταστήματα και στις οικίες τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων