11/01/2022 11/01/2022 Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει από τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης οι κάτοικοι σε περιοχές της Θεσσαλικής πλευρά του Ολύμπου και συγκεκριμένα στο ιστορικό Λιβάδι της Ελασσόνας και στη Δολίχη. Οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης ηλεκτρονικής εφημερίδας στην περιοχή, Χ. Μητώνας,...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 11:03
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2022 - 10:45

Χωρίς ρεύμα Λιβάδι και Δολίχη στην Ελασσόνα – Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία

Διαδώστε:
Χωρίς ρεύμα Λιβάδι και Δολίχη στην Ελασσόνα – Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει από τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης οι κάτοικοι σε περιοχές της Θεσσαλικής πλευρά του Ολύμπου και συγκεκριμένα στο ιστορικό Λιβάδι της Ελασσόνας και στη Δολίχη. Οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης ηλεκτρονικής εφημερίδας στην περιοχή, Χ. Μητώνας, το χιόνι που πέφτει σε υψόμετρο 1.200 μέτρων όπου βρίσκεται το χωριό στην περιοχή μπορεί να μην είναι πολύ, αλλά οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζονται και στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Επίσης με απόφαση του Δημάρχου Ελασσόνας, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα στην περιοχή. Προβλήματα αντιμετωπίζουν, όπως επεσήμανε ο κ. Μητώνας και ηλικιωμένοι στην περιοχή που κάνουν χρήση οξυγόνου, ενώ ζητήματα υπάρχουν και με τη θέρμανση σε σπίτια της περιοχής όπου τα συστήματα θέρμανσης χρειάζονται ρεύμα για να λειτουργήσουν.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τέλος και στον δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων στο ύψος των Χαλκιάδων, όπου έχουν μεταφερθεί λόγω των έντονων βροχοπτώσεων χώματα στο οδόστρωμα. Στην περιοχή υπάρχει και περιπολικό της Αστυνομίας για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η κακοκαιρία Διομήδης προκαλεί κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις

Η κακοκαιρία Διομήδης επηρεάζει σήμερα, για δεύτερη ημέρα, τη χώρα μας, προκαλώντας κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις, ιδίως στη Θεσσαλία και τις Σποράδες, αλλά και χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα, καθώς επίσης σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 09:00 σήμερα, Τρίτη 11 Ιανουαρίου, είχαν καταγραφεί από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στη Μακρινίτσα (138 χιλιοστά), στην Αγιά Λάρισας (86), στην πόλη της Καρδίτσας (70), στη Σκιάθο (65) και στον Άγιο Δημήτριο Ολύμπου (64 χιλιοστά).

Πηγή ΕΡΤ/ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων