31/08/2022 31/08/2022 Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Χρήστος Σταϊκούρας, υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, αναφέρθηκε στην σημερινή του συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι. Ο υπουργός Οικονομικών συμμετείχε στην τελετή επίσημης υπογραφής της αγιοκατάταξης του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη. “Μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα, η σημερινή μου συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη,...
31 Αυγούστου, 2022 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2022 - 20:34

Χρ.Σταϊκούρας: Μεγάλη τιμή και χαρά η σημερινή συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Χρ.Σταϊκούρας: Μεγάλη τιμή και χαρά η σημερινή συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Χρήστος Σταϊκούρας, υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, αναφέρθηκε στην σημερινή του συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι.

Ο υπουργός Οικονομικών συμμετείχε στην τελετή επίσημης υπογραφής της αγιοκατάταξης του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη.

“Μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα, η σημερινή μου συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στο Φανάρι, για την Αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων