22/01/2021 22/01/2021 «Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα τυποποιημένο ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμών άνοιξε τη συζήτηση», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, προσθέτοντας πως μετά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη των ηγετών της ΕΕ και την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, «εξετάζονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πιστοποιητικού και το εύρος χρήσης του». Ο κ. Ταραντίλης επικαλείται σχετικά...
22 Ιανουαρίου, 2021 - 17:27

Χρ. Ταραντίλης: Η πρόταση Μητσοτάκη άνοιξε τη συζήτηση

Διαδώστε:
Χρ. Ταραντίλης: Η πρόταση Μητσοτάκη άνοιξε τη συζήτηση

«Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα τυποποιημένο ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμών άνοιξε τη συζήτηση», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, προσθέτοντας πως μετά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη των ηγετών της ΕΕ και την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, «εξετάζονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πιστοποιητικού και το εύρος χρήσης του».

Ο κ. Ταραντίλης επικαλείται σχετικά τη δήλωση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, σύμφωνα με την οποία «οι ηγέτες συμφώνησαν να εργαστούν για τη δημιουργία ενός τυποποιημένου και διαλειτουργικού πιστοποιητικού εμβολιασμού για ιατρικούς λόγους. Οι ηγέτες θα καθορίσουν σε επόμενο διάστημα σε ποιες περιπτώσεις θα χρησιμοποιείται αυτό το πιστοποιητικό».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων