23/04/2019 23/04/2019 Οι Ισραηλινές αρχές έδωσαν 300 άδειες εισόδου σε Παλαιστίνιους Χριστιανούς που επιθυμούν να προσκυνήσουν στα Ιεροσόλυμα στους Αγίους Τόπους. Οι 300 πιστοί αναμένεται να διασχίσουν τα  σύνορα από σήμερα Μεγάλη Τρίτη. Εκτιμάται ότι στην Λωρίδα της Γάζας ζουν σήμερα  1.138 Χριστιανοί Παλαιστίνιοι. Το Ισραήλ διατηρεί τους περιορισμούς του στις μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών, από και...
23 Απριλίου, 2019 - 8:29

Χριστιανοί από την Γάζα επιστρέφουν στους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Χριστιανοί από την Γάζα επιστρέφουν  στους Αγίους Τόπους

Οι Ισραηλινές αρχές έδωσαν 300 άδειες εισόδου σε Παλαιστίνιους Χριστιανούς που επιθυμούν να προσκυνήσουν στα Ιεροσόλυμα στους Αγίους Τόπους. Οι 300 πιστοί αναμένεται να διασχίσουν τα  σύνορα από σήμερα Μεγάλη Τρίτη.

Εκτιμάται ότι στην Λωρίδα της Γάζας ζουν σήμερα  1.138 Χριστιανοί Παλαιστίνιοι. Το Ισραήλ διατηρεί τους περιορισμούς του στις μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών, από και προς τη λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με ισραηλινό αξιωματούχο κατατέθηκαν τουλάχιστον 1000 αιτήσεις από Χριστιανούς να τους επιτραπεί να μεταβούν στη Ιερουσαλήμ για το Πάσχα, ωστόσο δόθηκαν μόνο 300 άδειες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων