14/08/2019 14/08/2019 Τα δύο τρίτα των Ρώσων πολιτών (63%) δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Κέντρο Έρευνας της Ρωσικής Κοινής Γνώμης (VCIOM) και δημοσιεύει το πρακτορείο Interfax. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, to 86% έχουν βαπτιστεί Χριστιανοί Ορθόδοξοι, εκ των οποίων τα δύο τρίτα (66%) βαπτίστηκαν επειδή το αποφάσισαν οι γονείς ή οι συγγενείς τους....
14 Αυγούστου, 2019 - 14:13

Χριστιανοί Ορθόδοξοι το 63% των Ρώσων

Διαδώστε:
Χριστιανοί Ορθόδοξοι το 63% των Ρώσων

Τα δύο τρίτα των Ρώσων πολιτών (63%) δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Κέντρο Έρευνας της Ρωσικής Κοινής Γνώμης (VCIOM) και δημοσιεύει το πρακτορείο Interfax.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, to 86% έχουν βαπτιστεί Χριστιανοί Ορθόδοξοι, εκ των οποίων τα δύο τρίτα (66%) βαπτίστηκαν επειδή το αποφάσισαν οι γονείς ή οι συγγενείς τους.

Η μελέτη δείχνει ότι το 34% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να αποφασίζουν εάν θέλουν να βαφτιστούν σε ενήλικη ηλικία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων