14/05/2020 14/05/2020 Χριστιανοί πολίτες σκοτώθηκαν μετά από έκρηξη παγιδευμένης μοτοσυκλέτας στο χωριό Σαλάχ, στην επαρχία του Ρας-αλ-Αίν, δυτικά της Χασάκα, στην πολύπαθη Συρία. Η ρεπόρτερ του Αραβο-Συριακού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Χασάκα επιβεβαίωσε πως ένα παγιδευμένο όχημα εξερράγη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Σαλάχ, όπου βρίσκονται οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και οι τρομοκράτες μισθοφόροι τους. Ως αποτέλεσμα της έκρηξης...
14 Μαΐου, 2020 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2020 - 19:54

Χριστιανοί σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση στη Συρία

Διαδώστε:
Χριστιανοί σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση στη Συρία

Χριστιανοί πολίτες σκοτώθηκαν μετά από έκρηξη παγιδευμένης μοτοσυκλέτας στο χωριό Σαλάχ, στην επαρχία του Ρας-αλ-Αίν, δυτικά της Χασάκα, στην πολύπαθη Συρία.

Η ρεπόρτερ του Αραβο-Συριακού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Χασάκα επιβεβαίωσε πως ένα παγιδευμένο όχημα εξερράγη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Σαλάχ, όπου βρίσκονται οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και οι τρομοκράτες μισθοφόροι τους. Ως αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν ο θάνατος ενός αριθμού πολιτών, που καταγράφονται ως μάρτυρες στη συνείδηση του Συριακού λαού και ο τραυματισμός άλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Χασάκα, στη Ράκα και στο Χαλέπι επικρατεί χάος μέχρι και αυτή τη στιγμή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων