24/12/2021 24/12/2021 Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλαν τα κάλαντα Χριστουγέννων στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ακολούθησαν διαδοχικά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο και παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ευαισθητοποίησης και ένταξης με...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:19
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2021 - 16:20

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακοί χοροί στο Προεδρικό Μέγαρο

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακοί χοροί στο Προεδρικό Μέγαρο

Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλαν τα κάλαντα Χριστουγέννων στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακολούθησαν διαδοχικά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο και παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ευαισθητοποίησης και ένταξης με μέσο τη μουσική» του Ωδείου «Φόρμιγξ».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων