08/11/2020 08/11/2020 Για τη σημερινή εορτή των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ που είναι οι Προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας ευχήθηκαν από νωρίς το πρωί πολιτικά πρόσωπα της χώρας. Συγκεκριμένα με αναρτήσεις στους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας όσο και ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής έστειλαν τις ευχές τους στους φύλακες...
08 Νοεμβρίου, 2020 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 11:21

“Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία και τους αεροπόρους”

Διαδώστε:
“Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία και τους αεροπόρους”

Για τη σημερινή εορτή των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ που είναι οι Προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας ευχήθηκαν από νωρίς το πρωί πολιτικά πρόσωπα της χώρας. Συγκεκριμένα με αναρτήσεις στους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας όσο και ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής έστειλαν τις ευχές τους στους φύλακες του εναέριου χώρου. 

Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας ευχήθηκε για τη σημερινή ημέρα τόσο στους αεροπόρους όσο και στην Πολεμική Αεροπορία. Ο υπουργός σημείωσε:  “Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία και στους αεροπόρους μας, τους άγρυπνους φύλακες του εθνικού εναέριου χώρου, που εορτάζουν σήμερα τους. Προστάτες τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ. «Αίεν Υψικρατείν»! Χρόνια πολλά επίσης σε όσες και όσους εορτάζουν σήμερα.”

Δείτε την ανάρτησή του και τη φωτογραφία που τη συνόδευσε: 

Ανάρτηση για τη σημερινή εορτή έκανε και ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος έγραψε “Χρόνια Πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία. Κυριαρχούμε στους ουρανούς”. 

Δείτε την ανάρτησή του: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων