09/04/2020 09/04/2020 “Οι Εκκλησίες θα είναι κλειστές και θα λειτουργούν σε αυτές μόνο οι Ιερείς και το απαραίτητο προσωπικό”, τόνισε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.   Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα πράξει η πολιτεία σε περίπτωση που οι πιστοί επιχειρήσουν να μεταβούν στους ναούς τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο...
09 Απριλίου, 2020 - 19:57
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2020 - 20:00

Χρυσοχοΐδης: “Οι Εκκλησίες θα είναι κλειστές τη Μεγάλη Εβδομάδα”

Διαδώστε:
Χρυσοχοΐδης: “Οι Εκκλησίες θα είναι κλειστές τη Μεγάλη Εβδομάδα”

“Οι Εκκλησίες θα είναι κλειστές και θα λειτουργούν σε αυτές μόνο οι Ιερείς και το απαραίτητο προσωπικό”, τόνισε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.  

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα πράξει η πολιτεία σε περίπτωση που οι πιστοί επιχειρήσουν να μεταβούν στους ναούς τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο κ. Χρυσοχοΐδης, ανέφερε πως η Εκκλησία τηρεί μια υπεύθυνη στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα και κάλεσε τους πιστούς να πράξουν το ίδιο.

“Οι Εκκλησίες θα είναι κλειστές. Θα λειτουργούν οι Ιερείς με το απαραίτητο προσωπικό. Σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρχουν πιστοί τη Μεγάλη Εβδομάδα στους ναούς. Αυτό μάλιστα δεν γίνεται μόνο εδώ. Το ίδιο θα κάνει και Οικουμενικός Πατριάρχης στην Κωνσταντινούπολη. Η υπεύθυνη στάση που τηρεί Εκκλησία στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως αυτή τη Μεγάλη Εβδομάδα θα μείνουμε στο σπίτι. Όλοι μαζί θα γιορτάσουμε το Πάσχα στο σπίτι”, ανέφερε.  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων