14/06/2020 14/06/2020 Καλή επιτυχία στο έργο της νέας Ιεράς Επιστασίας ευχήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης με ανάρτηση στο facebook. “Λίγο πριν την αναχώρησή μου από το Άγιο Όρος είχα τη χαρά και την τιμή να παρακολουθήσω την τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στο έργο της νέας Ιεράς Επιστασίας”...
14 Ιουνίου, 2020 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2020 - 14:31

υφ. Εξωτερικών: “Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας Ιεράς Επιστασίας”

Διαδώστε:
υφ. Εξωτερικών: “Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας Ιεράς Επιστασίας”

Καλή επιτυχία στο έργο της νέας Ιεράς Επιστασίας ευχήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης με ανάρτηση στο facebook.

“Λίγο πριν την αναχώρησή μου από το Άγιο Όρος είχα τη χαρά και την τιμή να παρακολουθήσω την τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στο έργο της νέας Ιεράς Επιστασίας” γράφει.

Ο κ. Βλάσης παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας η οποία έγινε με την παρουσία του Πολιτικού Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, καθώς επίσης και εκπροσώπων των Ιερών Μονών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων