06/04/2020 06/04/2020 Τη διαβεβαίωση ότι το Άγιο Φως θα έλθει κανονικά στην Ελλάδα γνωστοποίησε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης έπειτα από τη συνάντησή του με τον Έξαρχο του Πανάγιου Τάφου στην Ελλάδα Αρχιμανδρίτη κ. Δαμιανό. «Σήμερα υποδέχθηκα στο γραφείο μου τον Έξαρχο του Πανάγιου Τάφου...
06 Απριλίου, 2020 - 17:22

Υφ. Εξωτερικών «Το Άγιο Φως θα έρθει κανονικά στην Ελλάδα»

Διαδώστε:
Υφ. Εξωτερικών «Το Άγιο Φως θα έρθει κανονικά στην Ελλάδα»

Τη διαβεβαίωση ότι το Άγιο Φως θα έλθει κανονικά στην Ελλάδα γνωστοποίησε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης έπειτα από τη συνάντησή του με τον Έξαρχο του Πανάγιου Τάφου στην Ελλάδα Αρχιμανδρίτη κ. Δαμιανό.

«Σήμερα υποδέχθηκα στο γραφείο μου τον Έξαρχο του Πανάγιου Τάφου στην Ελλάδα Αρχιμανδρίτη κ. Δαμιανό για να συζητήσουμε – μεταξύ άλλων – το θέμα της διαδικασίας μεταφοράς και υποδοχής του Αγίου Φωτός στην Πατρίδα μας, που δυστυχώς φέτος θα διαφοροποιηθούν λόγω των συνθηκών που επικρατούν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού. Μπορεί φέτος η διαδικασία να είναι πιο λιτή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το Άγιο Φως δεν θα φωτίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Μπορεί φέτος να μην κάνουμε Πάσχα όπως θα θέλαμε, όμως οφείλουμε να βάλουμε πάνω απ’ όλα την υγεία όλων μας, για να μπορούμε του χρόνου να γιορτάσουμε τις μέρες αυτές όλοι μαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο  Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων