28/07/2019 28/07/2019 “Πένθιμη η μέρα όχι μόνο για τη Φθιώτιδα αλλά για όσους γνώριζαμε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο ακούραστος, ευθύς, απλός, γενναιόδωρος ποιμενάρχης δεν είναι πια κοντά μας”, αναφέρει με έμφαση για τον αξέχαστο Μακαριστό Μητροπολίτη Φθιώτιδος η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενώ συμπληρώνει,...
28 Ιουλίου, 2019 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2019 - 9:58

Υφ. Παιδείας: “Ο Μητρ. Φθιώτιδος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό”

Διαδώστε:
Υφ. Παιδείας: “Ο Μητρ. Φθιώτιδος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό”

“Πένθιμη η μέρα όχι μόνο για τη Φθιώτιδα αλλά για όσους γνώριζαμε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο ακούραστος, ευθύς, απλός, γενναιόδωρος ποιμενάρχης δεν είναι πια κοντά μας”, αναφέρει με έμφαση για τον αξέχαστο Μακαριστό Μητροπολίτη Φθιώτιδος η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενώ συμπληρώνει, “Τον γνώρισαμε στον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου στο Γκύζη και παρακολουθούσαμε με συγκίνηση την άοκνη προσπάθειά του στη Μητρόπολη Φθιώτιδας όλα αυτά τα χρόνια. Αφήνει ενα πνευματικό θησαυρό για παρακαταθήκη αλλά και ένα δυσαναπλήρωτο κενό” καταλήγει η Υφυπουργός Παιδείας.

View this post on Instagram

Πένθιμη η μέρα όχι μόνο για τη Φθιώτιδα αλλά για όσους γνώριζαμε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο ακούραστος, ευθύς, απλός, γενναιόδωρος ποιμενάρχης δεν είναι πια κοντά μας. Τον γνώρισαμε στον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου στο Γκύζη και παρακολουθούσαμε με συγκίνηση την άοκνη προσπάθειά του στη Μητρόπολη Φθιώτιδας όλα αυτά τα χρόνια. Αφήνει ενα πνευματικό θησαυρό για παρακαταθήκη αλλά και ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

A post shared by Sofia Zacharaki (@sofia_zacharaki) on

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων