01/05/2022 01/05/2022 Από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου, υπογράφηκε η Απόφαση για την πρόσληψη 250 συνοριακών φυλάκων, που θα στελεχώσουν Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Μετά τη δημοσίευση της Απόφασης, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα η έκδοση της σχετικής προκήρυξης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η...
01 Μαΐου, 2022 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2022 - 19:29

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Υπογράφηκε η Απόφαση για την πρόσληψη 250 συνοριακών φυλάκων

Διαδώστε:
Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Υπογράφηκε η Απόφαση για την πρόσληψη 250 συνοριακών φυλάκων

Από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου, υπογράφηκε η Απόφαση για την πρόσληψη 250 συνοριακών φυλάκων, που θα στελεχώσουν Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Μετά τη δημοσίευση της Απόφασης, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα η έκδοση της σχετικής προκήρυξης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η όλη διαδικασία πρόσληψης και εκπαίδευσης θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων