10/03/2020 10/03/2020 Σε υπαίθριες δομές φιλοξενίας έχουν μετατραπεί αρκετά σημεία, μεταξύ των οποίων και εξωκκλήσια  στη Μυτιλήνη, καθώς εκεί έχουν εγκατασταθεί πρόσφυγες και μετανάστες που κατέφθασαν στο νησί μετά την 1η Μαρτίου. Δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν πριν από λίγες ημέρες στο νησί κοιμούνται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται περίπου 3,5...
10 Μαρτίου, 2020 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2020 - 11:14

Υπαίθρια “hot spot” σε εκκλησίες στη Λέσβο

Διαδώστε:
Υπαίθρια “hot spot” σε εκκλησίες στη Λέσβο

Σε υπαίθριες δομές φιλοξενίας έχουν μετατραπεί αρκετά σημεία, μεταξύ των οποίων και εξωκκλήσια  στη Μυτιλήνη, καθώς εκεί έχουν εγκατασταθεί πρόσφυγες και μετανάστες που κατέφθασαν στο νησί μετά την 1η Μαρτίου.
Δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν πριν από λίγες ημέρες στο νησί κοιμούνται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται περίπου 3,5 χιλιόμετρα έξω από τη Σκάλα Συκαμνιάς και έχει μετατραπεί σε υπαίθριο hotspot.

Πηγή: newpost.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων