23/05/2023 23/05/2023 Θέμα της δικαιοσύνης χαρακτήρισε την υπόθεση Μπελέρη η Αλβανίδα υπουργός Εξωτερικών κατά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Δένδια στις Βρυξέλλες. «Η υπόθεση αυτή, ανήκει στη Δικαιοσύνη και ότι δεν πρέπει να επηρεάσει την νέα σελίδα στις διμερείς σχέσεις. Δεν είναι ούτε θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ούτε πολιτικό και ακόμα περισσότερο διμερές θέμα.Ο κ. Μπελέρης...
23 Μαΐου, 2023 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 16:16

ΥΠΕΞ Αλβανίας: Θέμα της δικαιοσύνης η υπόθεση Μπελέρη

Διαδώστε:
ΥΠΕΞ Αλβανίας: Θέμα της δικαιοσύνης η υπόθεση Μπελέρη

Θέμα της δικαιοσύνης χαρακτήρισε την υπόθεση Μπελέρη η Αλβανίδα υπουργός Εξωτερικών κατά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Δένδια στις Βρυξέλλες.

«Η υπόθεση αυτή, ανήκει στη Δικαιοσύνη και ότι δεν πρέπει να επηρεάσει την νέα σελίδα στις διμερείς σχέσεις. Δεν είναι ούτε θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ούτε πολιτικό και ακόμα περισσότερο διμερές θέμα.Ο κ. Μπελέρης απολαμβάνει τα ίδια δικαιώματα με κάθε Αλβανό πολίτη και κανείς Αλβανός πολίτης δεν είναι πάνω από τον νόμο», είπε χαρακτηριστικά η Όλτα Τζάσκα.

 

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τους ομολόγους του για την σύλληψη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.
Από την πλευρά του το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι η αλβανική στάση προσκρούει στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και στην ευρωπαϊκή αντίληψη για το κράτος δικαίου.

Η πλευρά της υπεράσπισης Μπελέρη αναμένεται να προχωρήσει σε έφεση και σύμφωνα με τον νόμο χρειάζεται ένα δεκαήμερο για να συνεχιστεί η υπόθεση στο Εφετείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων